Coaching en Counseling :

Doel

De beste investering is een investering in jezelf.
Bij Rust in Beweging kun je terecht voor begeleiding en ondersteuning op gebied van persoonlijke ontwikkeling, werksituaties en levensvraagstukken.

Jouw wens en behoefte bepalen de weg die je kiest en het resultaat dat je haalt. Of dat resultaat nu een andere baan is, het beter leren aangeven van je grenzen, of het accepteren van jezelf zoals je bent. Jij bepaalt wat je wilt bereiken en samen kijken we hoe dat gerealiseerd kan worden.

Als coach / counselor ben ik een onafhankelijke buitenstaander die je helpt vorm te geven aan veranderingen in je leven. Kernbegrippen hierbij zijn veiligheid en vertrouwen. Samen kijken we naar je vraag, onderzoeken we wat je belemmert en ook waar je kracht en kwaliteiten liggen. Je hoeft dus niet in je eentje op zoek naar een antwoord.

Werkwijze

Voordat we besluiten samen aan de slag te gaan, vindt er vrijblijvend een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek komt je vraag aan de orde en kijken we natuurlijk of het klikt tussen ons.
Een begeleidingstraject bestaat meestal uit 5 tot 10 sessies van gemiddeld 1 uur, maar soms zijn een paar gesprekken al voldoende.

Ik werk persoons- en doelgericht en maak gebruik van diverse methoden