Energetische Therapie :

Doel

Heb je het gevoel dat er diep van binnen iets is wat je verhindert om helemaal jezelf te zijn en wil je daar wat aan doen? Dan is Energetische Therapie een geschikte methode.
De kans dat je diep weggestopte gevoelens ontdekt door er alleen over te praten is klein. Er is meer nodig om tot de kern te komen. Als woorden niet toereikend zijn maak ik gebruik van andere methoden om die diepere laag te bereiken.
Eén daarvan is de Janosh Energetische Therapie (JET).

Werkwijze

JET werkt heel direct, snel en effectief doordat ik mij afstem op jouw energie en op jouw ogen als spiegels van wat zich vanbinnen afspeelt. Via deze energetische afstemming krijg ik infomatie en samen bespreken we wat dit voor jou op dit moment betekent.

Tijdens een sessie gebruik ik diverse hulpmiddelen die ondersteunend werken zoals klanken, geuren, kaarten met geometrische patronen en fractals.
Fractals zijn afbeeldingen waarin figuren zich steeds herhalen als je ze uitvergroot.
De taal van beelden, klanken en geuren werkt rechtstreeks op diepe gevoelslagen zonder dat je verstand de tijd krijgt om te rationaliseren.

Zo kan een sessie losmaken wat vast zit of inzicht geven in een belemmerend patroon. Daardoor ontstaat ruimte en vrijheid om ermee aan de slag te gaan.
Het is mogelijk dat één sessie al voldoende is, maar soms zijn er nog 1 of 2 nodig. In dat geval zit er ongeveer 1 maand tussen de bijeenkomsten. Die tijd is nodig om het transformatieproces dat op gang is gebracht de ruimte te geven.

Tarieven

De kosten bedragen € 90 per sessie.
De kosten zijn incl. BTW en exclusief eventuele reis- en verblijfskosten.
Een sessie duurt gemiddeld 45 minuten tot maximaal 1uur.

Data en tijden

- Ochtend: 10:00 - 12:30 op vrijdag, zaterdag of zondag
- Middag: 14:00 - 16:30 op vrijdag, zaterdag of zondag
- Avond: 19:00 - 21:30 op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag

Contact

Onder "Contact", vind je mogelijkheden voor het stellen van een vraag of het maken van een afspraak.


Na bevestiging van je aanmelding kun je het bedrag voor een sessie overmaken op Rekeningnummer: NL50 RABO 0118672738 t.n.v. Rust in Beweging onder vermelding van "Energetische Therapie".

mandal-radiation