Chumpi behandeling :

In balans komen met chumpi stenen

De hele dag door hebben allerlei gebeurtenissen invloed op je energie. Vaak gebeurt dat onbewust en ben je ineens moe of voel je je niet helemaal jezelf. Het kan dus gebeuren dat je uit je evenwicht wordt gebracht, bijvoorbeeld door een lastig gesprek, drukke baan of een ziekte.
Wanneer je behoefte hebt aan meer balans in je energie of aan een extra boost, ontdek dan wat een energetische behandeling voor je kan doen. Tijdens de behandeling lig je ontspannen op een behandeltafel of zit je in een gemakkelijke stoel. Op je chakra's worden bijzondere stenen - de chumpi stenen - geplaatst.
De stenen zijn gemaakt in Peru en verbonden met de spirits van de heilige bergen in de Andes. Elke steen heeft een eigen specifieke werking en kracht; de onderlinge samenwerking van de stenen in combinatie met je eigen energie, is uniek om te ervaren.
Paqo Don Alejandro, een wijze en fantastische leermeester uit het hoge Andesgebergte, heeft mij geleerd hoe ik ermee moet werken. 
Ik geef de chumpi behandeling zoals ik die van hem aangereikt heb gekregen.

Duur van de behandeling

De duur van de behandeling is ongeveer 30 minuten, maar het kan in sommige situaties ook iets langer zijn.

Tarief

De kosten bedragen € 30 per sessie.
De kosten zijn incl. BTW en exclusief eventuele reiskosten.

Data en tijden

- Ochtend: 10:00 - 12:30 op vrijdag, zaterdag of zondag
- Middag: 14:00 - 16:30 op vrijdag, zaterdag of zondag
- Avond: 19:00 - 21:30 op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag

Contact

Onder "Contact", vind je mogelijkheden voor het stellen van een vraag of het maken van een afspraak.

Na bevestiging van je aanmelding kun je het bedrag voor een sessie overmaken op Rekeningnummer: NL50 RABO 0118672738 t.n.v. Rust in Beweging onder vermelding van "energiebehandeling"

mandal-radiation